Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

kopen Beste Asus K73S accu

Houd er rekening mee dat bij accu's met verhoogde capaciteit de afmetingen afwijken ten opzichte van de accu's met standaard capaciteit (zie foto 2). Het is mogelijk dat de accu uitsteekt aan de achterkant van de laptop of dat de accu iets dikker is waardoor het toetsenbord schuin komt te staan.

Deze vervangende accu voor uw Asus laptop zorgt ervoor dat uw apparaat weer als nieuw presteert. Uw laptop werkt langdurig zonder netstroom en kan vele malen worden opgeladen. De accu is beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu).

De accu is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

De voordelen van 50% meer capaciteit van de 6600mAh t.o.v. de 4400mAh:
- 50% langer werken zonder stopcontact in de buurt
- Langere economische levensduur van de accu dan de 4400mAh

De voordelen van een dikkere behuizing t.o.v. de 4400mAh
Omdat de accu 50% meer batterijen in de behuizing heeft is de accu zelf iets dikker ( /- 1cm). Hierdoor komt de laptop aan de achterkant 1 cm hoger te staan.
- Langere levensduur van de laptop, omdat de warmte onder de laptop veel beter afgevoerd kan worden
- Ergonomische en prettigere typehouding, omdat je laptop toetsenbord net als bij een normaal computer toetsenbord niet langer plat ligt, maar vanuit de achterkant iets omhoog komt.

Wij zijn overtuigd, jij ook?
De voordelen van deze 6600mAh accu zorgen ervoor dat je veel meer plezier hebt van je laptop en dat is wat we graag zien! Omdat we je de kans willen geven dit zelf te ervaren, doen we je de volgende belofte: bestel je de 6600mAh en ben je gek genoeg toch niet tevreden? Dan ontvang je van ons een label om de accu gratis terug te sturen en om te ruilen voor een standaard 4400mAh accu, het prijsverschil boeken we dan direct weer terug op je rekening.

De belangrijkste specificaties
- Uitgangsspanning: 10,8V - 11,1V
- Uitgangsstroom: 6600mAh
- Merk: Powerprofs huismerk
- Garantie: 12 maanden volledige omruilgarantie

Belangrijk melding:
Deze 6600mAh accu heeft een hogere capaciteit dan de normale 4400mAh accu. Om deze hogere capaciteit te bereiken is de accu iets dikker gemaakt. Hierdoor steek de accu aan de onderkant ongeveer 1 cm uit. Dit heeft 2 belangrijke voordelen, de warme lucht onder de laptop kan beter worden afgevoerd wat de levensduur van de verschillende onderdelen ten goede komt. Daarnaast komt de laptop aan de achterkant iets omhoog, wat een ergonomischere houding oplevert tijdens het werken met de laptop.

Wat zit er in de verpakking?
• Je nieuwe Asus K73S Laptop accu
• En natuurlijk voldoende beschermingsmateriaal voor het van de accu naar jou

Is de accu geschikt voor je laptop?
Deze accu is geschikt voor meerdere laptop modellen. Onderaan deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende modellen waarin de accu past. Staat je model er niet bij, neem dan gerust even contact met ons op, we checken graag voor je of de accu compatible is. Daarnaast kun je controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

Asus K73S Laptop accu's, de verschillende smaken
De capaciteit wordt aangegeven in het aantal mAh en bepaalt de werkingsduur van de laptop accu. Wanneer je zo lang mogelijk wilt werken op je laptop, zonder stopcontact in de buurt, kies dan voor deze laptop accu met een zo hoog mogelijk aantal mAh, 6600mAh in dit geval.

Tips & Tricks
We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe Asus K73S accu. Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop accu - 10 tips voor een langere levensduur".

Les commentaires sont fermés.