Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

100% Beste Prijs Accu HP 630

Deze Accu HP 593562-001 bevat geavanceerde elektronische componenten en is getest in overeenstemming met de zeer strikte CE-normen. De specificaties van deze generieke HP 593562-001 type batterij voldoen aan de oorspronkelijke normen van de fabrikant in alle opzichten.

Accu HP 630 (2017) hands-on: is de toekomst van laptops de Snapdragon 835? Op haar jaarlijkse tech Summit, Qualcomm onthulde de eerste paar laptops die greppel traditionele PC internals voor de Snapdragon 835 mobiele platform-dezelfde CPU vindt u in de beste Android-smartphones. De meest interessante van deze nieuwe golf van mobiele computers was de HP Envy x2 (2017): een Microsoft-oppervlakte-baiting Hybrid die cellulaire connectiviteit, een afneembaar toetsenbord en indrukwekkende levensduur van de batterij biedt.

Eerder in 2017, Qualcomm kondigde ook aan dat het zou beginnen met het aanbieden van een versie van de 835 mobiele platform dat zou werken met Windows 10 laptops, en het is geweldig om te zien het eindelijk tot bloei komen. Qualcomm en Microsoft zijn echt positionering is dit een complete mobiele apparaat dat niet alleen zal werken als uw laptop, maar zal weg met de noodzaak voor een Tablet te doen.

De meest voor de hand liggende voordeel van de overstap naar de Snapdragon 835 is levensduur van de batterij. Tijdens de aankondiging, Qualcomm zei dat de Accu HP hs03 (2017) moet duren voor 20 uur tussen de kosten. Dat is een groot aantal, en het zal interessant zijn om te zien hoe of het houdt in gebruik. Dat aantal lijkt te betrekking hebben op het afspelen van video, zodat we nog niet weten hoe het apparaat zal eerlijk met alledaagse web-browsen of algemene werktaken.

Ik had niet erg lang met de Accu HP 635 (2017), maar in mijn tijd met het apparaat heb ik niet gemerkt geen problemen met de prestaties. De beslissing om de vergrendelde Windows 10 S te gebruiken zal waarschijnlijk helpen de prestaties, maar het zal betekenen dat u bent beperkt tot apps van de Microsoft Store. Net als bij het oppervlak laptop, als je wilt dat volledig uitgeruste versie van Windows dan u gratis upgraden tijdens het eerste jaar.

De andere grote voordeel is ondersteuning voor Gigabit LTE, dankzij de X16-modem binnen. Uiteraard moet u in een ondersteund gebied om volledig gebruik te maken van deze snelheden, maar voor iedereen anders zou moeten betekenen een betrouwbare dataverbinding, zelfs wanneer u niet bent aangesloten op Wi-Fi.

Ten slotte, overschakelen naar de 835 maakt het mogelijk deze apparaten worden belachelijk dun. Het schermgedeelte van de Accu HP 640 is slechts 6,9 mm dik, waardoor het voelen meer als een Tablet in de hand dan een laptop.

Visueel, echter, er is niet veel anders dat het onderscheidt van de menigte van andere hybride apparaten. Het lijkt veel op de Microsoft-oppervlak, behalve dat het scharnier is onderdeel van de meegeleverde toetsenbord te dekken in plaats van een deel van het apparaat. Dit maakt het veranderen van de hoek enigszins kieskeurig.

Toch blijft het een goed uitziende apparaat, sportieve veel metaal en scherpe lijnen. Het toetsenbord heeft Clicky toetsen met fatsoenlijke reizen en, hoewel klein, het trackpad voelt ontvankelijk. Een stylus is opgenomen in het pakket, ook.

De Accu HP 650 12,3-inch 1080p-scherm is mooi en helder, terwijl de 8GB RAM en 256GB SSD biedt voldoende geheugen en opslag voor de gemiddelde koper.

Aangezien de HP Envy x2 prijs is nog te worden onthuld, is het moeilijk om te bepalen hoeveel van een concurrent aan de oppervlakte het daadwerkelijk zal worden. Echter, de opneming van de Snapdragon 835 en-als de claims worden gedragen uit-de 20-uur levensduur van de batterij betekent dat het zou een zeer verleidelijke propositie.

Accu HP 660 heeft zojuist geïntroduceerd onlangs herontworpen Pavilion all-in-Ones met een "architectonisch geïnspireerd" look.

De nieuwe lijn bestaat uit 23,8-inch en 27-inch touchscreen modellen, met opties om de nieuwste AMD of Intel-processors zijn.

Accu voor HP 593562-001

En terwijl de modellen zal ongetwijfeld perfect blijken voor gezinnen als het gaat om prestaties, het is de micro-Edge display, die de bezel snijdt tot bijna niets, dat maakt de nieuwe paviljoens opvallen.

HP heeft ook in geslaagd om de afmetingen van de nieuwe paviljoens, met de schermen met een 8,5 mm dikte, dat maakt ze ongeveer 40% dunner dan de vorige generatie.

Beide komen verpakking Edge-to-Edge IPS Touch displays, die bogen op een groothoek uitzicht van 178 graden, en zal weergeven beelden in Full HD resolutie.

Toe te voegen aan de esthetiek, is er een stof overlay op de speakers, die toevallig te zijn Custom-tuned door B & O spelen voor verbeterde prestaties.

Op de hardware kant, vindt u een web cam opgenomen dat opduikt alleen wanneer in gebruik, en HP zal u toelaten om een verdere infraroodcamera toe te voegen aan gezichtsherkenning tech gebruiken.

Er is ook de optie om tot 16gb van RAM, en tot 2TB van opslag toe te voegen, terwijl het 23,8-duimmodel met de keus komt om AMD Radeon R7 afzonderlijke grafiek toe te voegen.

HP zegt ook dat het de vooraf geïnstalleerde software geminimaliseerd, die hopelijk betekent dat de nieuwe paviljoens zal komen met minimale bloatware, maar we zullen niet in het bezit van onze adem.

http://shinshu.fm/MHz/61.14/archives/0000543692.html

http://dotpanda.com/jazzpon/blogs/potentelaser/2017/12/12/professioneel-online-shop-accu-hp-650

http://laserazulpotente.blogsport.eu/2017/12/12/accu-hp-660-nieuw-beste-5200mah-10-8v/

Les commentaires sont fermés.